Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzending
0,00 € Totaal

Afrekenen

Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Rucolasalade

Rucolasalade

Ingrediënten:

Salade

  • 80 gram rucola
    80 gram jonge spinazie
    3 eetlepels kappertjes
    40 gram parmezaanse kaas

Brood:

 

  • 3 eetlepels Extra Virgin olijfolie
  • 120 gram witbrood (in sneetjes)
  • 1 teentje knoflook

 

dressing

 

  • 5 eetlepels Extra Virgin olijfolie
  • 2 theelepels wijnazijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 halve theelepel zwarte peper
  • 10 zwarte, ontpitte olijven

 

Bereiding:

dressing

 

  • * pers het teentje knoflook
  • * mix de olijven
  • * meng de olijfpasta, de knoflook en mosterd
  • * voeg geleidelijk de Extra Virgin olijfolie en de wijnazijn toe
  • * meng dit geheel goed
  • * voeg de zwarte peper toe

 brood

 

  • * pers het teentje knoflook
  • * snij de neetjes brood in blokjes
  • * bak de broodblokjes met de knoflook in de Extra Virgin olijfolie goudbruin in 10 minuten

salade

 

  • * was en droog de rucola en jonge spinazie
  • * schaaf de parmezaanse kaas in zeer dunne schijfjes
  • * doe de rucola en jonge spinazie in een slakom
  • * voeg de dressing toe
  • * voeg de kappertjes en de croutons toe
  • * leg de parmezaanse kaas op de salade
  • * serveer de salade meteen