Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzending
0,00 € Totaal

Afrekenen

Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Linzen lamsvlees soep

Linzen - Lamsvlees soep

Ingrediënten:

  • 225 ml Extra Virgin olijfolie
    225 ml water
    1 halve kilo linzen
    1 halve kilo lamsbeenvlees
    (lamsvleeskruiden) 4 uien
    4 teentjes knoflook
    1 eetlepel tomatenpuree
    3 blaadjes laurier
    1 eetlepel tijm
    zout
    zwarte peper

 

Bereiding:

  • * snipper de ui zeer fijn
    * pers de teentjes knoflook
    * kook de linzen 6 minuten in water
    * laat de linzen uitlekken
    * verdun de tomatenpuree in 225 ml water
    * fruit de ui in de Extra Virgin olijfolie
    * voeg het vlees en water bij
    * kook dit geheel tot het vlees gaar is
    * laat het afkooksel een halve dag staan
    * verwijder het vlees uit het afkooksel
    * haal het vlees van het been
    * snij het vlees in stukjes
    * voeg aan het afkooksel de linzen, de knoflook, de verdunde tomatenpuree, de blaadjes laurier en tijm toe
    * voeg zout en peper toe naar eigen smaak
    * vul indien nodig aan met water
    * kook dit geheel een half uur
    * voeg het vlees toe