Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzending
0,00 € Totaal

Afrekenen

Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Yoghurt - peterselie saus met olijfolie

Yoghurt Peterselie saus

 

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels Extra Virgin olijfolie
    water
    300 gram Griekse yoghurt
    1 eetlepel citroensap
    1 kleine ui
    1 teentje knoflook
    1 dikke bos peterselie
    1 schijf oud wit brood (+/- 2 cm)
  • 1 halve theelepel zout
    1 halve theelepel zwarte peper

 

Bereiding:

  1. verwijder de stelen van de peterselie
  2. week het brood in water
  3. knijp het brood uit
  4. mix het brood met de ui, het teentje knoflook, de peterselie, het zout en de peper
  5. voeg de yoghurt, de Extra Virgin olijfolie en het citroensap toe
  6. meng dit geheel goed
  7. serveer de dipsaus gekoeld